Joren Deschryvere

Psychomotorisch therapeut en relaxatietherapeut

! Joren zal vanaf Januari niet meer werkzaam zijn bij BLINK en neemt hierdoor geen nieuwe patiënten aan.

In 2021 studeerde ik af aan de KULeuven als master in de revalidatiewetenschappen & kinesitherapie, met als specialisatie psychomotorische therapie. Bovendien volg ik ook de PVG relaxatietherapie aan de KULeuven.

Mijn werk hier bij BLINK combineer ik met halftijds als psychomotorisch therapeut te werken aan het UPC KULeuven, waar ik een diversiteit aan klinische beelden zie en dan ook enorm veel ervaring opdoe als psychomotorisch therapeut. Tijdens mijn opleiding deed ik ook al eerder klinische ervaring op bij volwassenen in het UPC Sint Jozef te Kortenberg en bij kinderen en jongeren in Vleugel K te gasthuisberg.

Als therapeut binnen het  BLINK-team werk ik vooral mind & body gericht. Dit aan de hand van jouw doelen, die we samen zoeken. Waar ik als psychomotorisch therapeut naar streef is  je zelfredzaamheid en functioneringsniveau weer terugbrengen tot een niveau dat je levenskwaliteit bevordert.

Naast mijn professionele bezigheden, speel ik voetbal, ga ik graag eens iets drinken met vrienden en hou ik van avontuur in de natuur.

Agenda Joren