Mieke Verbanck

Postnatale Kinesitherapie

Hallo, mijn naam is Mieke, nice to meet you!

Ik vervang Marieke tijdens haar zwangerschapsverlof gedurende de periode mei tot en met begin november 2021.

Ik stel me graag even voor:

Ik heb altijd al interesse gehad in alles wat met gezondheid te maken heeft.

Na mijn studies kinesitherapie startte ik een carrière in de farma-industrie, eerst in het klinisch onderzoek en later op de medische dienst.

Mijn grootste droom, nl. mama worden, kwam uit in 2008 toen mijn zoon Louis werd geboren en 2 jaar later mijn dochter Marie.

Als jonge mama vond ik het moeilijk om een nieuwe balans te vinden en had ik last van stress. Ik zocht professionele hulp en dat was uiteindelijk ook de start van een mooi pad van persoonlijke ontwikkeling, waarvoor ik heel dankbaar ben.

En zo borrelde ook het idee op om van carrière te veranderen en andere mama’s te gaan helpen om fysiek en mentaal terug in vorm te zijn en zich goed te voelen.

Ik ging me specialiseren in kine pre- en postnatale, bekkenbodemtherapie en sofrologie (dynamische relaxatie).

Sinds 2017 werk ik als zelfstandige kine voor mama’s en ik bied ook Personal Wellness voor mama’s aan. Omdat zowel bewegen als ontspannen belangrijk zijn voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in het groen, ik hou van lekker eten, en samen met vriendinnen naar de sauna gaan, is mijn favoriete me-time 😊.