info@groepspraktijkblink.be
Adres

Tiensestraat 213
3000 Leuven

Openingsuren Secretariaat

Maandag—Vrijdag: 9:00u – 12:00

Telefoon

016 23 13 28

We werken enkel op afspraak, u kan bellen op bovenstaand telefoonnummer. Het secretariaat is geopend van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u. Gelieve zo veel mogelijk tijdens deze momenten contact op te nemen. Zo worden de therapeuten niet gestoord tijdens de behandeling. Indien niet onmiddellijk wordt opgenomen, gelieve je gegevens in te spreken. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Bij de eerste behandeling wordt er een vraaggesprek en een klinisch onderzoek afgenomen om een zo volledig mogelijk beeld van de klachten te krijgen.

Breng bij uw eerste afspraak het doktersvoorschrift en een klever van je ziekenfonds mee. Indien u verhinderd bent om op uw afspraak aanwezig te zijn, gelieve deze tijdig (bij kinesitherapeuten ten laatste 24u op voorhand/ bij andere disciplines 48u op voorhand) te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Al onze kinesitherapeuten zijn gedeconventioneerd.

Algemene vragen mail je naar info@groepspraktijkBLINK.be.

Het mailadres van elke specifieke therapeut kan je vinden op de pagina ‘over ons’.

BLINK V.O.F., ondernemingsnummer BE0818161445

Mededeling persoonsgegevens – Laatste wijziging 25/05/2018
Op 25 mei 2018 ging de General Data Protection Regulation (GDPR) officieel in. In het Nederlands spreekt men van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese regelgeving gaat over de bescherming van verzamelde persoonsgegevens. De AVG regelt het opslaan, bewaren, verwerken en de uitwisseling van gegevens.
Kinesitherapeut (praktijk) GROEPSPRAKTIJK BLINK verzamelt, verwerkt en deelt alle gegevens conform de AVG. De persoonsgegevens worden door de kinesitherapeut verwerkt met als doel het verzorgen van een goede gezondheidszorg. De kinesitherapeut houdt zich aan de wettelijke verplichtingen die hem als zorgverlener zijn opgelegd.
Bij vragen hieromtrent kan de verwerkingsverantwoordelijke geraadpleegd worden. De verwerkingsverantwoordelijke is Jesse de Moffarts.