Adres
Tiensestraat 213
3000 Leuven

Telefoon
016 23 13 28

E-mail
info@groepspraktijkblink.be

Wij werken enkel op afspraak via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres. We zorgen ervoor dat uw aanvraag bij de juiste persoon terecht komt.

Gelieve je naam, telefoonnummer en beschikbaarheden te vermelden in de mail.

Ook voor andere vragen kan je mailen naar het algemeen e-mailadres of bellen op het algemene nummer. Onze therapeuten proberen hun behandelingen zo min mogelijk te verstoren. Indien er dus niet onmiddellijk wordt opgenomen, gelieve je gegevens in te spreken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bij het eerste consult wordt er een vraaggesprek en eventueel een klinisch onderzoek afgenomen om een zo volledig mogelijk beeld van de klachten te krijgen.

Breng bij uw eerste kinesitherapieafspraak het doktersvoorschrift en een klever van je ziekenfonds mee.

Patiënten/cliënten die reeds in behandeling zijn, kunnen hun behandelende therapeut rechtstreeks via mail bereiken. Het mailadres van elke specifieke therapeut kan je vinden op de pagina ‘Over ons’.

Indien u verhinderd bent om op uw afspraak aanwezig te zijn, gelieve deze tijdig (bij kinesitherapeuten ten laatste 24u op voorhand/ bij andere disciplines 48u op voorhand) te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Al onze kinesitherapeuten zijn gedeconventioneerd.

BLINK V.O.F., ondernemingsnummer: BE0818161445