AANBOD

BOEK NU

AANBOD

Surf and Shine: zoals het woord het reeds zegt, willen we met deze 5-daagse, naast het aanbieden van een (eerste) surfervaring, ook de beste versie van jezelf naar boven laten komen, door tijd te nemen om even stil te staan bij jezelf, op zoek naar persoonlijke groei, in ontmoeting met anderen.

We vertrekken vanuit de 4 pilaren van Gezondheid: Beweging, Mindset, Voeding en Stressmanagement en voorzien hierover een aantal workshops en activiteiten, zoals yoga, relaxatiesessies, een loopsessie, een wandeling, een workshop rond mindfullness, een work-out, sessies rond mindset, stressmanagment en kookworkshops.

Daarnaast bieden we 3 surflessen van 1.5u onder deskundige begeleiding van een surfcoach van BoardX in groepjes van 8 voor wie dit wil. Tijdens de surfles voorzien we evaluatiemomenten om even stil te staan bij ieders persoonlijke ervaring en uitdagingen.

Deze trip staat voor: veerkracht, in verbinding staan met jouw lichaam en geest, in ontmoeting met anderen, met aandacht voor je binnenkant en de buitenwereld, met je voeten in het zand, je grenzen verleggen, je blik verruimen, je batterijen opladen, geïnspireerd worden,…

We zijn voorstander van het kiezen voor gedeelde accommodatie. Dat vergt misschien wat moed voor sommigen onder ons, maar eenmaal je je ervoor openstelt, is het de moeite waard.

Surfen is geen verplichting, maar zeker een aanrader. Naast surflessen zijn er voldoende andere activiteiten om deel te nemen. Het surfmateriaal is naast de surflessen ook beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Er zijn fietsen beschikbaar voor gedeeld gebruik.

Vragen?

Mail naar surfandshine@groepspraktijkblink.be

Of klik hier:

Veelgestelde vragen

FORMULES

EIGEN TENT

449 € p.p.

Zet je eigen tent op de campsite van Pine Beach Paradise.

Boeken

GEDEELDE TIPI

549 € p.p.

Je verblijft in een luxueuze en ruime tipi-tent. In deze gedeelde tipi staan twee éénpersoonsbedden om de surf & shine ervaring te delen met een ander.

Boeken

KAMER IN LODGE

649 € p.p.

Twee slaapkamers (te delen met een tweede persoon) gescheiden door een wand. Er is een kleine leefruimte en een overdekt terras met tafel en banken. Volledig ingericht met kasten, kook- en eetgeriei, ijskast en verlichting.

Boeken

PRIVE TIPI (VOLZET)

749 € p.p.

Je verblijft in een luxueuze en ruime tipi-tent. In zo’n tipi vind je een tweepersoonsbed, kastje, krukjes en verlichting.

Wachtlijst

Voor wie?

  • Volwassenen vanaf 25 jaar die zich aangesproken voelen om dit avontuur aan te gaan

Wanneer?

  • 25-29 september 2021
  • Vertrek in Leuven vrijdagavond 24/9
  • Terugkomst donderdagochtend 30/09

Inbegrepen:

  • Vervoer heen en terug (nachtbus)
  • Accomodatie
  • Halfpension (lunch niet inbegrepen)
  • Alle workshops
  • Gebruik surfmateriaal en wetsuits

Optioneel:

  • Surflessen (o.l.v. BoardX)

BOEK NU

3x1,5 u surfles in groepjes van maximum 8 personen
Met de annulatieverzekering kan je tot 1 dag voor vertrek aanuleren met een geldige reden (ziekte, ongeval, overlijden). De omniumverzekering omvat de annulatieverzekering én dekt de reisbijstand bij ongevallen. Meer details over de polisvoorwaarden vind je terug in de algemene voorwaarden.
Volledige terugbetaling van je reissom indien je reis geannuleerd wordt door een verbod op reizen van overheidswege (door buitenlandse zaken of door lokale overheid op bestemming).
0,00 €
Reis je samen met partner of vriend(en)? Geef hier dan een groepsnaam op zodat wij zien dat jullie samenhoren en daar rekening mee houden bij de indeling van slaapvertrekken en activiteiten.