Skip to main content

Marieke Jonniaux

Manueel therapeut en bekkenbodemtherapeut

Marieke is vanaf eind juni 2024 t.e.m. eind januari 2025 in moederschapsrust. Je kan deze periode bij de andere collega’s  in BLINK terecht.

Mijn ideale job? ‘Eentje waarmee ik mensen en hun lichaam kan helpen’. Dat was mijn drijfveer om in 2008 mijn studies kinesitherapie aan de KU Leuven aan te vatten. Nadat ik het diploma ‘Master in musculoskeletale revalidatie’ op zak had, was de honger om te studeren echter nog niet gestild. Zo behaalde ik in 2014 een ‘Master in de neurologische revalidatie’ en in 2017 een postgraduaat in de ‘pelvische en perinatale reëducatie’.

Dankzij de verschillende opleidingen ben ik in aanraking gekomen met een breed behandelkader en hebben de verschillende inzichten mijn kine-rugzak aangevuld. Ik kijk dan ook graag met een brede visie naar mijn patiënten om hen op een zo compleet mogelijke manier te helpen.

Sinds 2014 maak ik trots deel uit van het kineteam in deze groepspraktijk, waar ik me zowel op muskuloskeletale als pelvische en perinatale behandeling toeleg.